Британська преса стверджує, що чоловік королеви Єлизавети принц Філіп, який 10 червня відзначив своє 98-річчя, радив своєму онукові Гаррі не одружитися на зірці серіалу "Форс-Мажори" Меган Маркл.

Коли герцог Единбурзький усвідомив, що між Гаррі і американкою зав'язалися серйозні стосунки, він, як пише видання Daily Mail, попередив онука: "З актрисами виходять в світ, на акторках не одружуються".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Меган Маркл
Меган Маркл

Перед тим, як Гаррі і Меган публічно оголосили про свої заручини, принц Вільям мав серйозну розмову із братом. Він був стурбований стрімкістю їх романа, також поцікавився у молодшого брата: "Ти впевнений?".
Однак, незважаючи на повагу до діда і прихильність до братові, Гаррі проігнорував їх поради і зробив пропозицію Меган через рік після знайомства. А на Вільяма навіть затаїв образу за те, що той не підтримав його вибір беззастережно.

Меган Маркл та принц Гаррі
Меган Маркл та принц Гаррі

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, нещодавній вихід Кейт Міддлтон у світ може обернутися для неї сваркою з королевою.

Раніше Знай.ua повідомляв, між Міддлтон і Маркл пробігла чорна кішка.

Також Знай.ua писав, Кейт Міддлтон повечеряла з наркоманами і алкоголіками.