Вже незабаром, на початку липня, Меган Маркл і принц Гаррі планують охрестити свого первістка Арчі Харрісона Маунтбеттена-Віндзора. Ймовірно королева Єлизавета ІІ не буде присутня під час обряду хрещення. Чому вона може проігнорувати цю подію, повідомляє Express.co.uk.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Королева Єлизавета ІІ може не прийти на хрещення правнука

Те, що королеви Єлизавети ІІ скоріш за все не буде на хрещенні власного правнука Арчі Харрісона Маунтбеттена-Віндзора, офіційно підтвердили у Кенсінгтонському палаці.

Вже відомо, що свого первістка Меган Маркл і принц Гаррі планують хрестити у каплиці Св. Георгія у Віндзорі. Це те саме місці, де свого часу Меган і Гаррі одружилися.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Журналісти вивчили робочий календар Єлизавети II і виявили причини її ймовірної відсутності на хрещенні правнука.

Зокрема, 3 липня її Величність перебуватиме у своїй офіційній резиденції в Шотландії, Холірудхаус в Единбурзі. Там у саду, за сотні миль від Віндзора, вона прийматиме гостей, виконуючи свої королівські обов'язки. А 9 липня вона має відвідати графство Кембріджшир, що на сході Англії. Це також ускладнить відвідання королевою Єлизаветою ІІ каплиці Святого Георгія у день хрещення маленького Арчі.

Єлизавета ІІ проігнорує найважливішу подію в житті Маркл та принца Гаррі: чому така немилість

Нагадаємо, що між Міддлтон і Маркл пробігла чорна кішка: заздрощі пожирають королівську родину зсередини.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", нещодавній вихід Кейт Міддлтон у світ може обернутися для неї сваркою з королевою.

"Знай.ua" також писав про те, що принц Гаррі отримав прочухана за Меган Маркл: "королівський дідусь" Чарльз не стримав гніву.