Королева Великобританії Єлизавета II терміново покинула Букінгемський палац з-за небезпеки для здоров'я. Про це повідомляє The Sun.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В Букінгемський палац викликали служби боротьби з щурами та мишами. Причиною такої терміновості став інцидент, коли одну щура помітили на кухні в резиденції королівської сім'ї.

Наголошується, що для Лондона щури та миші є великою проблемою. Особливо це стосується старих будівель.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Так, в минулому році Британію заполонили новини про те, що країна знаходиться під загрозою поширення щурів-мутантів, які стали несприйнятливі до отрути, яким намагалися їх труїти. Нові особини за розміром схожі з звичайними кішками.

Також королеву планували переселити з Букінгемського палацу в 2025 році для ремонту резиденції.

Раніше повідомлялося, що Дружина принца Гаррі Меган Маркл, яка після народження первістка Арчі повинна була стати більш поступливою, але надії королеви Єлизавети не виправдалися і герцогиня Сассекська знову здивувала всіх своєю поведінкою.

Оточення Меган стверджує, що герцогиня дуже багато витрачає коштів: на ремонт маєтки, то на непотрібні речі, щоб порадувати себе кохану. А принц Гаррі намагається догодити дружині в усьому і навряд чи щось їй забороняє.

Нагадаємо, Меган Маркл дуже розгнівала королеву Єлизавету II.

Як повідомляв Знай. ua, Єлизавета II не покликала Меган Маркл на головне свято року.

Також Знай. ua писав, що Єлизавета II проігнорує найважливіша подія в житті Маркл і принца Гаррі.