Незабаром Меган Маркл, принц Гаррі і малюк Арчі зможуть спокійно переїхати в свою резиденцію Фрогмор-хаус. Відомо, що в особняку нарешті завершено ремонт, який тривав майже шість місяців.

Про це стало відомо завдяки повідомленням британських ЗМІ, пише портал "Політека".

Проте повноцінному щастю герцогів Сассекських завадило обурення жителів Великобританії. Вони розгнівані через те, що великі суми грошей на ремонт у резиденції взято з державного бюджету.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Громадян Великобританії дуже обурило те, що таку велику суму буде взято з державного бюджету, адже всі ці гроші – сплачені ними податки. Однак герцоги Сассекські заявили, що більшу частину витрат оплатять із власної кишені.

Як повідомляє одне з західних ЗМІ, коли довгоочікуване повернення Меган Маркл і принца Гаррі у власну резиденцію з новонародженим сином стало не за горами, жителі Великобританії були в люті через те, що герцоги Сассекські таки взяли гроші на ремонт свого будинку суверенного гранту Єлизавети II, а власні заощадження витратили тільки на меблі.

Нагадаємо, королева Єлизавета II вразила світ яскравим вбранням.

Як повідомляв Знай.uа Меган Маркл "рознесло" після пологів: папараці зловили молоду маму у найнесподіваніший момент.

Знай.uа писав, між принцами Гаррі і Вільямом стався фатальний розкол.