Нещодавно американська журналістка Джин Керролл заявила, що 23 роки тому її згвалтував нинішній президент США Дональд Трамп. Про це сказано у книзі журналістки, уривок з якої опублікував журнал New York Magazine 21 червня.

Так, за словами Керролл, інцидент стався, коли їй було 52 роки. Вона зустрілася з Трампом у магазині, де він запропонував приміряти нижню білизну, яку збирався подарувати дівчині.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як пише журналістка, у примірювальній кімнаті Трамп накинувся на неї, стягнув штани і ґвалтував кілька хвилин, поки їй не вдалося втекти.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Сам же президент у відповідь на звинувачення заявив, що ніколи не зустрічався з Керролл.

"Ганьба тим, хто вигадує фальшиві історії про напади, щоб отримати популярність для себе, або продати книгу, або виконати політичний порядок денний... Якщо у когось є інформація, що Демократична партія працює з пані Керролл або New York Magazine, будь ласка, повідомте нам про це як можна швидше. Світ повинен знати, що насправді відбувається", – сказав Трамп журналістам.

Пізніше Трамп додав, що Керолл "повністю бреше", і що вона "не його тип".

Нагадаємо, стало відомо, що заважає зустрічі Зеленського та Трампа.

Раніше Знай.ua повідомляв, Де Ніро, Стівен Кінг і Лоуренс Фішборн потужно виступили проти Путіна.

Також Знай.ua писав, Трамп офіційно оголосив про початок своєї передвиборчої кампанії.