У понеділок, 3 червня, президент США Дональд Трамп і його перша леді прибули у Лондон, щоб провести ряд важливих переговорів і взяти участь в урочистих заходах присвячених 66-річчю коронації Єлизавети II. Разом з ним до столиці Великобританії прибула його улюблена дочка Іванка разом зі своїм чоловіком.

Дводенний вояж американського президента у Великобританії завершився урочистою вечерею у резиденції посла США на Ріджент-стріт в Лондоні. Це жест у відповідь подружжя Трамп за прийом у Букінгемському палаці, організований королевою Єлизаветою II.

"Прекрасний вечір з Принцом Уельським і герцогинею Корнуолльською в історичному будинку Winfield в Лондоні вчора ввечері", - написав Трамп на своїй сторінці у Instagram.

Господиня вечора Меланія Трамп зустрічала гостей в червоній сукні від французького бренду Givenchy із рукавами на всю довжину сукні. Зона декольте прикрашена паєтками в тон.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Однак відзначилася також і старша донька Трампа Іванка. Для урочистої вечері вона вибрала сукню кольору слонової кістки на одне плече і човники від Jimmy Choo. Сукня з акцентом на поясі підкреслило струнку талію помічниці президента США.

Нагадаємо, Єлизавета II та Міддлтон влаштували фурор на "вечірці Трампа": немов білі лебеді.

Раніше Знай.uа повідомляв, Іванка Трамп вразила світ жіночною фігурою в стильному вбранні.

Також Знай.uа писав, Зеленський зустрінеться із Трампом: названо дату і головні питання.