У британських та європейських виданнях вельми сумнівної репутації гуляють слуги, ніби Меган Маркл і Кейт Міддлтон не можуть знайти спільну мову. Преса Великобританії їдко доливає олії в це полум'я "тихої війни" різними новинами.

Так, днями про Маркл на ВВС зняли пародійну комедію, в якій обіграють стосунки між подружжям принців Гаррі та Вільяма. Про це пише видання The Sun.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Герцогиню перетворили на тривимірний мультяшний персонаж, який відповідає на питання в ток-шоу перед реальною аудиторією. Творці шоу назвали його "Сьогодні ввечері з Володимиром Путіним". У випуску "Королівська іскорка Меган Маркл" її мультяшний двійник відповідає на запитання людей із студії і чату. В одному з них у герцогині запитали, що може її розсердити.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Меган у виконанні акторки і письменниці Гбемісоли Ікунело розповідає історію про те, як Кейт одного разу попросила позичити її гребінець. На це Маркл свого дозволу не дала, проте повернувшись у свою кімнату помітила, що Міддлтон все одно її брала — гребінець було покрито жорстким і сивим волоссям.

"Тримайся, нах*ен, подалі від мого трейлера, або я заріжу тебе, Кейт!" - вигукнула розлючена Меган.

Також у шоу обігрують непрості стосунки герцогині Сассекскої зі своїм батьком Томасом, а після запитання про життя в шлюбі вона просто починає кипіти.

Нагадаємо, візажист Кейт Міддлтон розкрив головний секрет пружної і гладкої шкіри: пластика не потрібна.

Як повідомляв Знай.uа Меган Маркл довела британців до сказу своїми примхами: незабаром Великобританія стане Угандою.

Знай.uа писав, Кейт втерла ніс Меган: королева передала дружині принца Вільяма свою посаду.