В італійському місті Генуя підірвали залишки мосту, який у минулому році став причиною страшної трагедії. В результаті обвалу віадука 14 серпня 2018 року загинуло більше 40 осіб.

Перед початком операції з довколишніх територій евакуювали тисячі жителів, а решту попросили закрити вікна і не залишати свої будинки.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Динаміт розмістили на підніжжі колон №10 і №11 зруйнованого мосту. Вибух тривав близько восьми секунд, але залишив по собі величезний стовп пилу. Його "нейтрализували" за допомогою водяних гармат.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

За вибухом спостерігали мер Генуї, віце-прем'єри Маттео Сальвіні і Луїджі Ді Майо, губернатор Лігурії Джованні Тоті. Крім того, багато місцевих жителів вирішили подивитися на явище.

Влада Італії збирається побудувати на місці мосту-вбивці новий шляхопровід. Рух збираються відкрити вже у 2020 році.

Нагадаємо, під Донецьком усю ніч гримлять вибухи, відкритий залп з усіх гармат.

Раніше Знай.uа повідомляв, літак на повній швидкості протаранив будинок, не залишивши шансів людям.

Також Знай.uа писав, у Львові терміново евакуюють людей, копи прочісують кожен кут.