Головного російського церковника — патріарха Кирила (Гундяєва) — неодноразово викривали в любові до розкішного життя і світських розваг. Тепер з'явилися докази, що глава РПЦ використовує предмети розкоші явно не для духовних практик. Нещодавно в Москві на яхті "Паллада", якою регулярно користується сам патріарх, помітили кількох дівчат у купальниках.

Про це пишуть російські ЗМІ.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Фото були зроблені 23 червня. На світлинах видно, як на яхті розважається компанія молоді. Особливу увагу привернула дівчина у відвертому бікіні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У соцмережах жартують, що молода красуня — черниця, просто вимушена одягнутися по погоді. Втім, існують і інші версії.

"Паллада" – ексклюзивне судно класу люкс. Довжина судна – 32 м, ширина – 7,45 м. Крейсерська швидкість – 12,5 вузла, а запас ходу – 2500 морських миль. Судно зроблено зі сталі та алюмінієво-магнієвого сплаву. Вміщає до 8 гостей в 4 каютах, не рахуючи двох кают для чотирьох членів екіпажу.

Яхта була побудована за замовленням управління справами президента Росії до 300-річчя Санкт-Петербургу у 2003 році. У 2005 році яхта була викуплена компанією "Лукойл", яка подарувала її Валаамскому монастирю, після чого той, у свою чергу, передав "Палладу" у розпорядження Московського патріарху.

Формально яхта "Паллада" перебуває на балансі Московської патріархії, і за її утримання платить російська церква. Таким чином, не виключений варіант, що церковники намагаються заробити, здаючи яхту в оренду.

Нагадаємо, що Вакарчук і Порошенко розподілили сфери впливу: "Той на дзвіниці проповідує, цей хороводи водить".

Як повідомляв портал "Знай.ua", путінські найманці осатаніли й посягнули на святе у Криму: півострів на межі бунту.

Також "Знай.uа" писав, предстоятель УПЦ МП Блаженніший Митрополит Онуфрій та всі православні віруючі УПЦ отримали слова підтримки від представників десяти помісних православних церков.