Нещодавно відбулася зустріч президента США Дональда Трампа і лідера КНДР Кім Чен Ина. Глави держав зустрілися в прикордонному пункті Пханмунчжом на Корейському півострові. Однак під час події американські журналісти побилися з представниками ЗМІ КНДР.

Про це написав журналіст Джим Акоста на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Twitter.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Акоста повідомив, що бійка сталася, коли репортери намагалися зайняти кращу позицію для зйомки зустрічі. В результаті бійки постраждала прес-секретар Білого дому Стефані Грішем. Вона отримала невеликі удари.

"Мені сказали, що новий прес-секретар Білого дому Стефані Грішем потрапила в бійку з північнокорейцями, які намагалися відштовхнути членів прес-пулу Білого дому", розповів Акоста в Twitter.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Дональд Трамп і Кім Чен Ин зустрілися, як і очікувалося, на кордоні двох Корей, куди глава Білого дому прибув завчасно, щоб оглянути позиції. Після прибуття лідера КНДР пройшла коротка зустріч, в якій брав участь і президент Південної Кореї Мун Чже Ін, а потім почалися переговори.

Дональд Трамп та Кім Чен Ин
Дональд Трамп та Кім Чен Ин

Після переговорів Трамп заявив, що США і КНДР відновлять переговори робочого рівня про денуклеаризацію Корейського півострова протягом 2-3 тижнів. Також Трамп запропонував Кім Чен Ину відвідати США, а севернокорейский лідер запросив американського президента в КНДР.

Нагадаємо, Трамп залишився в повному екстазі після зустрічі з Сі Цзіньпін: "Навіть краще, ніж я припускав".

Раніше Знай.ua повідомляв, Трамп цинічно познущався над відомою письменницею: накинувся і стягнув штани.

Також Знай.ua писав, Трамп офіційно оголосив про початок своєї передвиборчої кампанії.