Дружина принца Гаррі Меган Маркл зачарувала всіх своїм зовнішнім виглядом на одному з матчів. Герцогиня засвітилась у компанії свого коханого у зухвалому міні і це всього через два місяці після пологів.

Ймовірно герцогиня вирішила дещо змінити свій гардероб, пише сайт Politeka.

Хоча офіційно Меган Маркл ще знаходиться в декреті, вона вже потроху починає повертатися до своїх королівським обов’язків. На останному заході вона супроводжувала принца. Це був благодійний бейсбольний матч.

Цього разу, з’явившись на матчі між командами New York Yankees і Boston Red Sox, Але Меган привернула увагу присутній, зокрема своїм несподіваним образом.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Для виходу в світ 37-річна дружина принца вибрала чорне плаття від улюбленого бренду Stella McCartney, яку доповнила такого ж кольору балетками від Aquazzura Deneuve.

Як тільки герцогиня з’явилася на стадіоні, багато хто звернув увагу, що її наряд і не відповідає дрес-коду – а саме: довжина сукні була дещо коротшою, ніж допускається для публічних виходів монарших осіб. Але, це анітрохи не бентежило Меган – вона сяяла!

Нагадаємо, ЗМІ активно пишуть про те, що Меган Маркл позбулась грудних імплантатів. Нібито Меган збільшувала груди, коли активно займалась кінокар'єрою.

Як повідомляв портал Знай.ua між принцами Гаррі і Вільямом стався фатальний розкол.

Нагадаємо, стало відомо, хто в королівській родині є улюбленцями Єлизавети II – це не принц Гаррі і Меган Маркл і не принц Вільям з Кейт Міддлтон.