Дружину принца Вільяма Кейт Міддлтон неодноразово хвалила британська преса за швидке повернення в форму після пологів. На тлі промахів Меган з правилами королівського дрес-коду, Кейт і зовсім виглядає ідеальною представницею сімейства.

Нещодавно, несподівано для всіх, критика обрушилася і на Міддлтон. Таблоїди опублікували її фотографії, зроблені 1 липня. Для проведення благодійного фестивалю герцогиня обрала синьо-зелену розкльошену сукню довжини міді з невеликим декольте. Образ вона доповнила бежевою сумкою.

Представники преси назвали її фігуру плоскою і зазначили, що декольте здається скромним лише за відсутності бюста. Опуклих сідниць у неї також немає. Пишний низ сукні не зміг приховати цей недолік. На кадрах в профіль це видно особливо.

За даними таблоїдів, фігура Міддлтон змінилася не через дієти, а через стрес на тлі проблем в особистому житті. Журналісти відзначили, чутки про те, що Кейт ревнує чоловіка до своїх подруг, виникають не на порожньому місці.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Меган Маркл вирішила не знайомити своїх родичів з сином Арчі.

Як повідомляв Знай.ua, кортеж Міддлтон і принца Вільяма спровокував ДТП.

Також Знай.uа писав, що Міддлтон припустилася фатальної помилки.