У жовтні 2018 року в московському готелі "Метрополь" відбулися таємні переговори між представниками націоналістичної партії "Ліга Півночі" віце-прем'єра Італії Маттео Сальвіні та росіянами.

У публікації йдеться, що політики домовлялися про отримання "мільйонів" із "російських нафтових грошей", передає "Обозреватель".

Варто відзначити, що ще у лютому 2019 року італійські ЗМІ писали - Сальвіні відвідував Росію для секретних переговорів про фінансову підтримку "Ліги" і зустрічався з віце-прем'єром Дмитром Козаком.

Підтримка від Росії нібито могла надходити через операцію з купівлі-продажу палива. Представник Козака це заперечував, "Роснефть" погрожувала судом.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще

Нагадаємо, що російський президент Володимир Путін ніяк не вгамується. Нещодавно він заявив, що США не виконали ряд домовленостей щодо України, нібито досягнутих під час телефонної розмови з президентом США у 2014 році. Деталі президент країни-агресора розповів в інтерв'ю голлівудському режисеру Оліверу Стоуну для фільму "У боротьбі за Україну".

Як повідомляв портал Знай.uа, Путін знову осоромився за спроби виглядати вище.

Також Знай.uа писав, в мережі висміяли "щедрого гнома" Путіна.