Пішов з життя відомий актор Майкл Слеггс, славу якому принесла роль у британському псевдодокументальному ситкомі "Ця країна". Йому було всього 33 роки.

Про це повідомляє видання The Guardian.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У момент смерті Майк Слеггс перебував у себе вдома, де йому раптово стало погано. Медики приїхали до помешкання актора й надали першу допомогу. У Слеггса виникли проблеми з серцем, які не піддавалися лікуванню. Лікарям залишилося лише констатувати його смерть.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Зазначимо, що ще в травні цього року Майкл Слеггс вперше повідомив у соцмережах про те, що лікарі прогнозують йому швидку смерть.

У ситкомі "Ця країна" актор виконав роль настирливого сусіда головних героїв. За сюжетом серіалу його персонаж страждав термінальною стадією раку. Ця роль стала для Слеггса єдиною.

Коли актора взяли в проект "Ця країна", про його положення ніхто не знав: кінострічка стала відомою два роки тому, а захворів артист у 2018 році. Про час похорону поки інформації немає.

Зазначимо, що зірка голлівудського кіно й кумир мільйонів підлітків по всій планеті Камерон Бойс раптово пішов з життя. Актора не стало у віці 20 років після тривалої хвороби. Серце молодого хлопця зупинилося уві сні, коли раптово стався напад хвороби. Інші подробиці не уточнюються, точні причини смерті встановить експертиза.

Найбільшу популярність Камеру Бойсу принесли ролі в проектах Disney Channel – серіалі "Джессі" і фільмах серії "Спадкоємці". Так він взяв участь у картинах "Дзеркала" та "На гачку". Всього фільмографія Бойса налічує 22 роботи, що є величезним досягненням для його юного віку.

Нагадаємо, раптово зупинилося серце знаменитого українського актора: пішов слідом за коханою.

Як повідомляв Знай.uа, вертоліт з олігархом рухнув в одну мить, багато загиблих: збирався на святкування Дня народження

Знай.uа писав, помер засновник групи "Високосний рік" Ілля Калінніков: що підкосило артиста.