У суботу, 13 липня, Кейт Міддлтон і Меган Маркл разом відвідали фінал Уімблдонського турніру. Про це повідомляє видання Harper’s Bazaar.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Герцогині сиділи в королівській ложі Royal Box, багато розмовляли і посміхалися один одному. Також з ними в ложі сиділа сестра Кейт Міддлтон Піппа.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Герцогиня Кембриджська є почесною патронесою Всеанглійського клубу тенісу і крокету. Вона була запрошена на ланч з членами клубу і колишніми чемпіонами Вімблдону.

Для виходу в світ Кейт Міддлтон вибрала елегантне зелену сукню від Dolce&Gabbana вартістю близько 2700 доларів. Меган Маркл ж була одягнена у спідницю від Hugo Boss і блузу Givenchy.

На кортах Вімблдону відбувся жіночий фінал, в якому зійшлися американка Серена Вільямс і румунка Симона Халеп. У підсумку Вільямс програла представниці Румунії.

При цьому це вже другий рік поспіль герцогині Кейт і Меган відвідують разом Вімблдон.

Раніше повідомлялося, що дружину принца Вільяма Кейт Міддлтон неодноразово хвалила британська преса за швидке повернення в форму після пологів. На тлі помилок Меган з правилами королівського дрес-коду, Кейт і зовсім виглядає ідеальною представницею сімейства.

Нещодавно, несподівано для всіх, критика обрушилася і на Міддлтон. Таблоїди опублікували її фотографії, зроблені 1 липня.

Нагадаємо, Меган Маркл і принц Гаррі вперше показали хресних маленького Арчі.

Як повідомляв Знай. ua, британські ЗМІ жорстко образили Кейт Міддлтон.

Також Знай. ua писав, що Меган Маркл дали нове прізвисько за її дику поведінку.