У Британії трагічно загинула зірка соціальних мереж та відома телеведуча Емілі Хартрідж. Вона їхала до дому на електроскутері. Це перша аварія у країні за участі такого виду транспорту.

Про смерть Емілі рідні сповістили з допомогою її сторінки у соціальній мережі Instagram.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Привіт всім. Жахливо, що доводиться говорити про це в Instagram, але ми знаємо, що багато хто з вас очікували побачити Емілі сьогодні, і це єдиний спосіб зв'язатися відразу з усіма вами. Емілі вчора потрапила в аварію і померла. Ми всі любили її й ніколи не забудемо", - сказано на сторінці загиблої.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

35-річна дівчина рухалася на електроскутері по південній частині Лондона, в цей час в неї в'їхала вантажівкаю Водій вантажівки не впорався з керуванням. Від отриманих травм жінка загинула на місці.

Хартрідж була ведучою 4 каналу і вела блоги на YouTube, де у неї було 340 тисяч передплатників. А за її сторінкою в Instagram стежили 50 тисяч людей. Вона щодня показувала своє життя, активно ділилася порадами на тему стосунків та знімала свої тренування. Також Емілі активно ділилася відео зі своїх подорожей.

Нагадаємо, що у Львові п'яна лікарка збила людину і залишила помирати: а як же клятва Гіппократа.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Одеський мажор влаштував криваве ралі посеред вулиці: повторив "подвиг" Зайцевої.

Також портал "Знай.uа" писав, що львівська подружка Зайцевої намагалася "накивати колесами" з місця ДТП: зупинило дерево, моторошна смерть.