Користувачі Мережі активно користуються новим додатком FaceApp, який дозволяє побачити себе на десять, двадцять, тридцять...років старшим. Шанувальники королівської родини випробували додаток на Меган Маркл та Кейт Міддлтон і ось, що із цього вийшло.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Не вдалося сховатися від модного тренду і членам британської королівської сім'ї. У інтернеті вже курсують десятки фотографій з Кейт Міддлтон і Меган Маркл "у старості".

Користувачі, що подивилися на вікових зірок, висловили думку, що й тут Кейт Міддлтон зуміла обійти Меган Маркл. Судячи з метаморфоз у додатку, герцогиня зуміє зберегти чарівність і стане привабливою бабусею. В цей же час у Меган Маркл додасться безліч зморшок, а шкіра стане в'ялою.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Ваото додати, що цей додаток створили задля розваги, тому не слід всерйоз сприймати те, що він показує. Так само і в випалку Кейт та Меган, які зараз виглядають просто чудово і їм ще довго не потірбно хвилюватися про те, як вони виглядатимуть у старості.

Ці жінки є прикладом для мільйонів інших, які вміють зберігати свою молодість та привабливий вигляд якнайдовше.

Нагадаємо, Instagram зруйнував найкрасивішу пару світу: відомий монарх не витримав побаченого.

Як повідомляв Знай.uа Меган Маркл публічно зізналася в проблемах у шлюбі з принцом Гаррі: "Доводиться зовсім нелегко".

Також Знай.uа писав, на публіці в однаковому: Маркл приховує під новим іміджем проблеми зі здоров'ям.