У п'ятницю 19 липня прем'єр-міністр частково визнаної держави Косово Рамуш Харадінай подав у відставку. Цьому рішенню йому посприяв виклик на допит у якості підозрюваного у Гаагу, де проводять розслідування злочину в Косово 1998-2000 роках. Про це повідомляє сайт Balkan Insight.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На прес-конференції в місті Пріштіна прем'єр-міністр повідомив, що рішення про відставку після виклику в Гаазький спеціальний трибунал далося йому важко.

"Це не легке рішення. Це реальність", - відкрито розповів чиновник.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У свою чергу він додав, що не може бути прем'єр-міністром Косово і підозрюваним одночасно. До того ж запевнив, що уряд буде працювати далі у звичайному режимі.

"Уряд Косова буде продовжувати виконувати свої обов'язки. Я буду офіційно інформувати всі відповідні установи і залишуся вірним своїй батьківщині. Для мене було честю служити моїй державі", - повідомив Харадінай.

Нагадаємо, що міністр праці подав у відставку через ганебний скандал.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський винайшов хороший спосіб ремонтувати мости.

Також портал Знай.ua писав, що Лукашенко зробив пропозицію Путіну.