У суботу, 20 липня в Польщі завершилися пошуки 5-річного хлопчика Давида. Як було відомо раніше, хлопчиська розшукували ще з 10 липня. Ця подія стала наймасштабнішою в історії Польщі.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Маленький хлопчик був знайдений мертвим. Про це повідомила місцева поліція в соціальній мережі Twitter.

"Поліцейські, які брали участь у пошуках маленького Давида, знайшли тіло дитини на дорозі між містами Варшава і Гродзиск Мазовецький. Висловлюємо родині Давида щирі співчуття", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Варто відзначити, що вперше в історії в пошуковій операції було залучено так багато правоохоронців (серед яких кінологи з собаками), рятувальників, військовослужбовців і простих людей. Також їм допомагала значна кількість техніки, а саме літаки і вертольоти. Як повідомляють місцеві ЗМІ, в пошуках брали участь навіть ясновидці.

В кінцевому підсумку було ретельно перевірено понад 4 тисячі гектарів місцевості.

Раніше, як повідомляв Укрінформ, 5-річний Давид незадовго до зникнення перебував зі своїм батьком. Увечері 10 липня чоловік покінчив із собою, кинувшись під поїзд. Перед тим, як померти він відправив смс-повідомлення своїй дружині, написавши при цьому, що вона більше не побачить дитину. Після інциденту чоловік вже не виходив на зв'язок, і з тих самих пір місце знаходження маленького Давида залишалося невідомим.

Нагадаємо, що на зміну "синьому китові" прийшла нова смертельна гра.

Як повідомляв портал Знай.ua, на Київщині безслідно зникла дитина.

Також портал Знай.ua писав, що в Дніпрі вийшла в магазин і не повернулася дівчинка.