У понеділок, 22 липня, виповнилося 6 років Джорджу – сина принца Вільяма і Кейт Міддлтон. З нагоди на офіційних сторінках Кенсінгтонського палацу в соціальних мережах з'явилися фото хлопчика.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Забавні фотографії спадкоємця престолу зачарували мережу. На фото, які, традиційно, були зроблені Кейт, хлопчик щиро посміхається. Джордж постає у футболці національної збірної Англії з футболу на тлі природи.

"Герцог і герцогиня Кембриджські раді поділитися новими фотографіями принца Джорджа в честь шестиріччя Його Королівської Високості. Ці фотографії були зроблені нещодавно герцогинею в саду їх будинку в Кенсингтонському палаці", - повідомляється під фото.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше повідомлялося, що принц Вільям і Кейт Міддлтон відправилися разом зі своїми діточками в офіційну заслужену відпустку на улюблений острів.

Про це повідомило британське видання The Daily Mail.

Відпочивати сімейство принца Вільяма і Кейт Міддлтон буде на острові в Карибському морі - Мюстіке. Лише 9 серпня подружжя перервуть свій відпочинок заради вітрильної регати під назвою "Королівський кубок" біля берегів острова Вайт.

Нагадаємо, молода мама Меган Маркл поскаржилася на проблеми з чоловіком.

Як повідомляв Знай. ua, принц Вільям зібрався трохи розвіятися.

Також Знай. ua писав, що Кейт Міддлтон і принц Вільям відправляються з усією родиною в райський відпустку.