В Чехії між населеними пунктами Прічіна і Петровіце водій мікроавтобуса із заробітчанами проігнорував попереджувальні знаки на залізничному переїзді та зіткнувся з трамваєм.

Цю інформацію повідомляє mukachevo.net.

В результаті автокатастрофи загинула українка. Також повідомляється, що в дорожньо-транспортній пригоді постраждав 20-річний чоловік з Виноградівщини на Закарпатті.

За інформацією ЗМІ, водій спробував втекти з місця аварії.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Нагадаємо, що в Австрії прийняли рішення зробити правила працевлаштування для іноземців більш лояльними, іншими словами виїхати заробітчанам на роботу в Австрію буде простіше.

Відомо, що в державі вже працює близько 730 тисяч іноземних фахівців, з них 430 тисяч — це вихідці з країн Євросоюзу. Тим не менш цього Австрії явно не вистачає.

заробітчани
заробітчани

За інформацією організації Austria Business Agency дефіцит трудових кадрів Австрії оцінюють в 160 тис. чоловік. Офіційна статистика свідчить, що близько 60% цих вакансій місцеві роботодавці не можуть закрити вже півроку і більше.

Як повідомляв Знай.uа, польський пан побив заробітчан прямо на плантації, українці в люті.

Знай.uа писав, українцям пообіцяли нову мінімалку: коли будуть виплачувати 5500 грн.