Після шестирічної боротьби з раком померла королева краси Дияны Милойкович, в инстаграме з'явилися останні фото

як повідомляє Politeka

Дівчині був привласнений титул «Міс Європа-2014».

У 27 років вона дізналася про захворювання на рак. На своїй сторінці в Instagram вона вела блог де детально розповідала про те, як бореться зі страшною хворобою, повідомляє Mirror. Медики виявили у Дияны інвазивний рак матки, через кілька місяців після цього метастази поширилися на інші органи. Як вона повідомляла в соцмережі, за ці роки вона не шкодувала ні себе, ні сил і всіляко намагалася жити повноцінним життям. Кілька тижнів тому дівчині терміново знадобилося переливання крові, оскільки її стан різко погіршився. На жаль це не допомогло, вона померла.

При цьому останні фото Дияны в Instagram вражають: дівчина не здавалася під натиском хвороби, як і раніше чудово виглядала і дуже хотіла жити.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Стефан Карич, колишній хлопець Дияны, незважаючи на те, що вони розлучилися в 2017 році, підтримував дівчину до останнього і намагався допомогти. Коли Милойкович проходила курс хіміотерапії і позбулася волосся, Стефан в знак підтримки теж постригся. Крім цього, чоловік зробив на тілі татуювання у вигляді портрета Дияны. На своїй сторінці в Instagram чоловік опублікував прощальний пост:

«Вона маленька дівчинка і в неї дуже багато проблем. Але це просто диво, що вона їх контролює і тримає при собі. Іноді їй було дуже погано, але вона йшла прямо і гордо, і ніхто не підозрював, що з нею щось не так. Переконана, що врешті-решт стане краще, а якщо цього не відбудеться, то це не має значення. Вона прожила своє життя так, як потрібно! Боротьба, в стилі королеви!

Спасибі за всі дні, проведені з тобою, Спасибі за кожну посмішку, за кожну сльозу, за кожне добре ранок і ніч! Я ніколи не забуду тебе і не перестану любити, я побачу тебе в іншому житті, я впевнений в цьому! І знай, що ти для мене переможець цього бою! Спочивай з миром, моя Дияна. Назавжди твій Стефан!», — написав хлопець.

Нагадаємо, Аліна Гросу виставила архівні фото з весілля, позуючи з коханим чоловіком Олександром.


Як повідомляв раніше Знай.uа, поп-діва української сцени зізналася, що "дозріла до того, щоб сидіти і мудрувати в кріслі журі "Х-фактора"


Також Знай.uа писав про те, що правління Порошенко загнало українців у когнітивний дисонанс