У Флориді жінка хотіла урізноманітнити сімейне життя й підкралася до чоловіка. Однак вона так сильно стиснула його інтимне місце, що той ледь зміг піднятися на ноги.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Анастасія Таш пояснила, що хотіла влаштувати більш цікаву прелюдію. Вона підійшла до ліжка, де спав чоловік і вирішила спробувати дещо нове. Після інциденту жінку заарештовували.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

За словами правоохоронців, 44-річну Анастасію поліція вже висунула їй звинувачення. Слідство ухвалило, що "інцидент відбулося без попередньої згоди чоловіка". Повідомляється також, що у пари є двоє дітей.

Зазначимо, що в Росії, в місті Ростов-на-Дону, чоловік та жінка не змогли втриматися й зайнялися коханням просто посеред білого дня у парку. Інцидент стався людному парку імені Островського, який розташований у центрі міста. Очевидці не змогли пройти повз такої картини й зняли інтимний процес на відео. Відповідний ролик опублікували в соціальних мережах.

Нагадаємо, будеш струнка, як Аніта Луценко: дієтолог "Зважених та щасливих" Світлана Фус розробила унікальне меню для українок.

Раніше Знай.uа повідомляв, Комаровський розвіяв головний міф про гігієну: "Чистота заважає всім, особливо дітям".

Також Знай.uа писав, простий тест дозволить дізнатися точну дату смерті: зловісне відкриття вчених змусило світ збожеволіти.