У Москві під час розгону мітингувальників, які вимагали допустити на вибори в місцеву думу кандидатів від опозиції, поліція затримала 1373 людини. Така статистика наведена на 28 липня.

Серед затриманих 42 неповнолітніх та 18 журналістів. Крім цього, поліцейські побили 77 осіб. Сили застосовували стосовно десятка журналістів. Після того, як активістів затримали, їх почали розвозити по відділеннях поліції. До затриманих не допускали адвокатів і забороняли брати з собою ліки.

Під час затримання активістів били палицями навіть по голові. Постраждали і жінки, у багатьох розбиті голови. Треба сказати, що під час затримання люди зовсім не пручалися. Також ОМОН намагався затримати особу кавказької національності, який просто їхав мимо на авто. Не вийшло.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Нагадаємо, раніше Навального з СІЗО терміново госпіталізували: стався напад


Як повідомляв портал "Знай.иа" пекельний мітинг в Москві набирає обертів: "Пі * дить їх беркутня, вигнана пі * дюлями з України"


Також Знай.иа" писав, у Москві хоч хтось дав відсіч спецназу: ОМОН з жахом відступив через запеклий опір