На кордоні США і Мексика встановили рожеві гойдалки, на яких жителі різних країн зможуть покататися одночасно. Одна їх сторона перебуває у Мексиці, а інша - у США. Подібний проект вирішили реалізувати місцеві архітектори щоб об'єднати дві країни.

Варто відзначити, що прикордонний паркан ретельно охороняється, але гойдалками можуть вільно користуватися як дорослі, так і діти.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Значення цієї гойдалки таке, що якщо ти щось робиш з одного боку, воно неодмінно відгукнеться і з іншого. Це саме те, що зараз відбувається у політичному полі між США і Мексикою", - заявив один з організаторів проекту архітектор Рональд Раель.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, що нинішній президент США Дональд Трамп веде досить різку політику щодо трудових мігрантів з Мексики. У своїй передвиборчій кампанії він навіть стверджував, що побудує на кордоні стіну.

Нагадаємо, у Росії відкрився справжній портал в Пекло.

Як повідомляв портал Знай.ua, померла найбільш розумна у світі собака.

Також портал Знай.ua писав, з популярною блогеркой по-звірячому розправилися.