Посольство Ватикану в Російській Федерації заперечує інформацію про візит Папи римського Франциска в Москву на святкування Дня Перемоги 9 травня в наступному році, що з'явилася нещодавно.

В апостольській нунціатурі в РФ підкреслили, що це всього лише чутки. Про це пишуть росЗМІ.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"До апостольської нунціатури в Російській Федерації не доходило подібних чуток", — сказали в секретаріаті нунція.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У повідомленні також наголошується, що до цього Франциск нібито планував відвідати Росію. Про це понтифік заявляв по дорозі в Софію, де був з апостольським візитом.

Нагадаємо, що Папа Франциск на наступний день після зустрічі з Путіним прийняв у Ватикані українських єпископів і засудив війну на Донбасі.

Як повідомляв портал Знай.uа, папа Римський Франциск офіційно схвалив зміну тексту молитви "Отче наш".

Також портал Знай.uа писав, що папа Франциск побажав Володимиру Зеленському успіхів у відновленні миру і економічного зростання в країні.