Стало відомо, що у Штутгарті (Німеччина) прямо на вулиці 28-річний сирійський мігрант накинувся і зарізав мечем свого доброго знайомого. Таким чином, жертвою цього неадекватного чоловіка став 36-річний "казахський німець".

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Варто відзначити, що за даними місцевих ЗМІ, двоє чоловіків раніше проживали спільно в одній квартирі.

До того ж, так і залишилося загадкою те, що вони не змогли поділити між собою. Вбивцю змогли затримати копи. Також було знято відео з моменту вбивства і його опублікували в соціальній мережі Telegram.

Нагадаємо, що у суботу, 27 липня, в південноафриканської столиці Кейптаун трагічно загинув 44-річний турист з України. Убитим виявився Іван Іванов, який сам ішов по туристичній стежці в національному парку "Столова гора" до гостьового будинку в Хаут бей.

Як повідомляв портал Знай.ua, молодого хлопця, який працював на Київщині, розшукували майже тиждень. Судячи з офіційної версії, двоє будівельників вбили свого колегу за "крадіжку" 600 доларів.

Також портал Знай.ua писав, що батько вбитої херсонської активістки Каті Гандзюк розповів про дні, коли на неї вчинили напад. Як згадує Віктор Гандзюк, дочці довелося пережити нелюдські муки після того, як на неї вилили сірчану кислоту.