Пішла з життя 22-річна правнучка американського сенатора Роберта Кеннеді, який був рідним президента США Джона Кеннеді. Сірша Кеннеді-Хілл загинула від передозування наркотичними речовинами.

Бездиханне тіло Сірші знайшли у фамільному маєтку, де проживала вдова Роберта Етель Кеннеді.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Наші серця розбиті втратою коханої Сірші. Її життя було наповнене надією і любов'ю", - заявили рідні дівчини.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Незважаючи на знатне походження, сім'ю Сірші не можна назвати благополучною. Батько покійної 15 років відсидів у в'язниці, а після виходу одружився на матері Сірші. Шлюб розпався через 13 років, і дівчина дуже важко переживала розлучення батьків.

Варто відзначити, що Сірша Кеннеді страждала від важкої депресії. У старших класах вона пережила сексуальне насильство, через яке захопилася наркотиками.

"Я відчуваю глибокі напади смутку, які лягають тяжким валуном на груди", – розповідала Сірша.

Варто відзначити, що багато хто з клану Кеннеді вмирав дуже рано і за загадкових обставинах. Так, брати Роберт і Джон Кеннеді було вбиті під час публічних виступів

Нагадаємо, історія створення "голої" сукні Мерлін Монро.

Як повідомляв портал Знай.uа, померла зірка радянської комедії "Спортлото-82".

Також портал Знай.ua писав, у ДТП трагічно загинула відома телеведуча і зірка соцмереж.