У Сполучених Штатах Америки загинула 22-річна Сірша Кеннеді-Хілл, онучка колишнього генерального прокурора і сенатора Роберта Кеннеді, молодшого брата 35-го президента США Джона Кеннеді. Колишньому президенту Сірша доводилася двоюрідною онукою.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання The New York Times.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Сірша Кеннеді

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

За інформацією журналістів, 1 серпня тіло дівчини знайшла її бабуся в сімейному особняку в Массачусетсі. За попередньою інформацією, вона померла від передозування наркотиками. Офіційна причина смерті встановлюється.

Сірша Кеннеді

“Наші серця розбиті втратою нашої улюбленої Сірши”, — йдеться в заяві сім'ї Кеннеді. За даними ЗМІ, раніше Сірша зізнавалася, що страждає від депресії і бореться з психічними захворюваннями.

Нагадаємо, легалайзу тут не місце: копи накрили одну з найбільших плантацій конопель.

Як повідомляв Знай.uа юна донька російського олігарха померла від "передозу": мільярди не врятували.

Знай.uа писав, несподівано помер продюсер репера FACE: "Опіоїдна епідемія може торкнутися кожного".