У суботу, 3 серпня, в США сталася стрілянина. Цю подію назвали найтрагічнішим за останні пару років.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто відзначити, що даний інцидент стався в Ель-Пасо, штат Техас. 21-річний місцевий житель Патрік Крузиос, озброєний автоматом АК-47, увійшов у великий торговий центр Walmart. В цей момент там перебувало багато людей. Тому, в результаті обстрілу на місці загинули 18 людей, ще двоє померли в лікарні.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Прекрасная новость!

Теперь Знай.ua стали еще ближе и доступнее. Скорее качай приложения для Android или IOS и оставайся в курсе последних событий. Все это в неповторимой подаче журналистов нашего портала!

Не так давно кандидат у президенти США Бето О'Рурк прокоментував стрілянину в Ель-Пасо, але не стримався і розсміявся в камеру.

Багато хто, щоправда, визнали цей сміх істеричним, так як Ель-Пасо - рідне місто О Рурка і, можливо, йому важко було говорити про трагедію.

Втім, і сам Трамп недалеко пішов: буквально через кілька годин після стрілянини в Ель-Пасо він засвітився на весільних фотках в Нью-Джерсі з посмішкою і оплесками, повідомляється в Telegram-каналі.

Нагадаємо, що США потрясла нова атака, жорстокість стрілка вражає: ЗМІ повідомляють про десятьох убитих, відео 18+.

Як повідомляв Знай.ua, масовий розстріл у США: копи назвали ім’я нелюда, "позбавив життя власну сестру".

Також Знай.ua писав, що Кім Чен Ин влаштував шопінг і миттєво "зібрав" десятки мемів.