У Росії після Дня ВДВ десантники у нетверезому стані проїхалися на Citroen по кладовищу і повністю зруйнували кілька могил.

Пригода сталася вночі 3 серпня в Ступіно під Москвою. Вояки вирішили святкувати після 2 серпня, пише Telegram канал Mash.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, вночі місцеві жителі помітили п'яних десантників за кермом авто і викликали правоохоронців, але ті встигли втекти.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Потім порушники заїхали на цвинтар, де знесли паркан, а кілька могил зрівняли з землею. Збитки оцінюються в 150 тисяч рублів.

При цьому втекти з місця події їм не вдалося. Спочатку водій визнав свою провину. Але в підсумку передумав і заявив, що не пам'ятає, чи справді саме він був за кермом автомобіля. За словами поліцейських, підозрюваним є 31-річний місцевий житель.

Нагадаємо, що під Львовом два легковики зіткнулися чоло в чоло.

Як повідомляв портал Знай.uа, машина швидкої допомоги зіткнулася з "Рено", в якому таксист віз пасажирів на Троєщину, Київ.

Також портал Знай.uа писав, у Харкові завантажений піском КамАЗ зніс металеву огорожу моста і впав униз.