Навесь інтернет римить скандал, який втрапила відома американська відеоблогерша Брук Хутс (Brooke Houts). Дівчина викликала гнів брутальним поводженням зі своїм собакою. Небайдужі користувачі мережі навіть були змушені звернутися до правоохоронців після побаченого.

Все сталося, 7 серпня, коли на каналі YouTube Брук з'явилось відео, в якому вона, як автор пояснила на початку запису, хотіла розіграти свою собаку породи доберман. Вона хотіла записати на відео реакцію собаки на пластикову плівку, яку вона розмістила в дверному отворі.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Зйомка почалася, але молодий пес вчинив по-своєму: він просто привітно кинувся до своєї господині, ате та одразу ж вдарила його морді, потім почала кричати на тварину. Далі корисутвачі побачили, як дівчина притиснула собаку мордою до підлоги, і плюнула на нього. Далі на камеру вона мило промовила підписникам: "Ми любимо вас!".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Кадр з відео, на якому блогерша б'є свою собаку / Фото: @ скріншот

Молодий пес знову спробував підійти до господині, вона його жорстоко відштовхнула. Потім господиня і його собака вийшли з кадру, але їх відображення глядачі відеоблогу могли бачити в дзеркалі: чутно було виття собаки.

Відео на каналі блогера вже видалили, однак користувачі вже "прославили" її та написали заяву до поліції.

Як повідомляє видання BuzzFeedNews відео встигли переглянути понад 27 тисяч разів.

"Це шок! Блогерша постить на своєму каналі невідредагований відеофайл, на якому видно, що вона ображає свою собаку!", - опублікував відео коментатор фільмів Keemstar.

Протягом декількох годин відео стало вірусним, а на нього звернула увагу служба з боротьби з жорстоким поводженням з тваринами LAPD.

Пізніше Хблогерка публічно вибачилася за свої дії. Свою поведінку на відео вона пояснила поганим настроєм.

Нагадаємо,

Як повідомляв портал Знай.ua, що сказала зірка Квартал 95 Олена Кравець про свою участь у головному танцювальному шоу країни.

Також Знай.ua писав про те, що скандальна співачка Лоліта вляпалась у новий скандал, який гримить не весь інтернет.