Принц Ендрю, молодший син королеви Єлизавети II, зганьбився в день народження своєї старшої дочки Беатріс. Принц привітав 31-річну доньку у Twitter і запостив колаж з фотографіями - от тільки не Беатріс, а її молодшої сестри Євгенії.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

День народження онучки королеви Великобританії було 8 серпня. Принцеса Беатріс отримала величезну кількість привітань, але її рідний батько помилково опублікував фотоколаж не з нею, а з її сестрою.

Злощасний колаж швидко замінили в пості на інший з фото, де зображена Беатріс. Але це вже не врятувало ситуацію - скріншот початкового поста розлетівся по соцмережі.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Швидше за все, конфуз стався через те, що профіль веде не особисто Принц Ендрю, а найнятий працівник. Представникам королівських сімей не можна мати особисті сторінки в соцмережах.

Нагадаємо, раніше Маск перетворив королеву Єлизавету II на телепузиків.

Також Знай.uа писав, що сказала принцеса Діана Чарльзу зі сльозами на очах.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Меган Маркл шокувала вибором сукні за $2,3 тис. для фото Vogue.