Людям зі всього світу пропонують безкоштовний тиждень проживання на приватному острові недалеко від Стокгольма, Швеция.

Власником острова, який називається "Острів Ідей", є експерт з бізнес-креативності Фредрік Хасен. У літній час він запрошує всіх, хто відчуває у собі творчий потенціал і потребує тиші, безкоштовно попрацювати на райському острові.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Хасен надає креативникам приватний будинок у ліс, а їм, у свою чергу, належить сплатити лише дорогу та харчування. Крім того, експерт може продовжити безкоштовне перебування на острові, якщо його переконати в тому, що для реалізації проекту потрібно більше часу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Ми хочемо створити простір, який допоможе втілити в життя якісь величні ідеї",- йдеться на сайті Острова Ідей.

Постояльці лісової хатини можуть прогулюватися по неймовірному острову, милуватися світанками і кататися на човні. На Facebook-сторінці проекту вже доступні відгуки щасливчиків, яким вдалося там побувати.

Нагадаємо, Комаров показав страшну трагедію і звернувся до українських чиновників.

Як повідомляв портал Знай.uа, найнебезпечніший продукт потрапив в холодильники українців.

Також портал Знай.ua писав, блогер з Амстердама показала зворотний бік ідеальних фото.