Президент США Дональд Трамп заявив, що лідер КНДР Кім Чен Ин вибачився за випробування ракет малої дальності. Про це політик написав у своєму Twitter-акаунті.

Так, Трамп написав про лист від Кім Чен Ина, який отримав напередодні. За словами президента, лідер КНДР "дуже мило заявив, що хотів би зустрітися і почати переговори, як тільки спільні навчання США і Південної Кореї закінчаться".

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Крім того, за словами Трампа, у листі Кіма є і "невелике вибачення" за випробування ракет. Лідер КНДР стверджує, що випробування закінчаться разом з навчаннями.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Я з нетерпінням чекаю зустрічі з Кім Чен Ином у недалекому майбутньому! Без'ядерна Північна Корея призведе до формування однією з найуспішніших країн у світі!", - пише Трамп.

кім чен ин
кім чен ин

Нагадаємо, Трамп підтвердив візит Зеленського у Білий дім найближчим часом.

Як повідомляв портал Знай.uа, Україна і США домовилися про ядерне співробітництво.

Також портал Знай.ua писав, США потужного підтримали Зеленського, звірствам на Донбасі повинен прийти кінець.