У Гатчині, Санкт-Петербурзька область, Росія, ігумен Фотій, як повідомлялося раніше, травмував маленьку дитину під час хрещення.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Церковнослужитель грубо поводився з матір'ю малюка, Анастасією Алєксєєвой, і вилаяв її перед початком хрещення за те, що вона не знала молитву "Отче наш". Так жінка розповіла на телебаченні.

Алєксєєва каже, що під час обряду ігумен так глибоко занурював дитину в воду, що та почала захлинатися. Мати спробувала її врятувати і вирвати з рук священика.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Священик також обурювався запрошеним на таїнство людям, що однорічна дитина не підходить для обряду хрещення, так як вже занадто доросла, - повідомляє жінка. До того ж, ігумен Фотій відсторонив від таїнства хрещеного батька дитини, так як вважав, що той погано підготувався.

Отець Володимир Глазунов, секретар Гатчинської єпархії, повідомив, що архієреї та інші співробітники церкви знаходяться в "деякому шоці". Остаточно рішення щодо ігумена Фотія, який був висвячений 20 років тому, буде прийнято пізніше, заявив Глазунов.

Нагадаємо, раніше український митрополит розповів про головний гріх на виборах.

Також Знай.ua писав, що священики попередили про небезпеку на кладовищах.

Ще Портал Знай.ua повідомляв, що Папа Римський зізнався в мерзенних гріхах.