У США в'язні влаштували масову бійку. Інцидент стався у середу, 14 серпня, у в'язниці міста Соледад, що у штаті Каліфорнія.

Про це повідомляє АВС.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Загалом, побилися близько 200 осіб, які перебували у в'язниці. З них 8 госпіталізували у важкому стані, ще 50 людей отримали медичну допомогу у самій в'язниці.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Бунт вдалося ліквідувати тільки після того, як охорона установи застосувала вогнепальну зброю. Повідомляється, що з поліцейських ніхто не постраждав.

Головний лікар медичного закладу Натівідад, доктор Крейг Уоллс, заявив, що в середу ввечері п'ятьох людей із цієї колонії доставили до лікарні Салінас із травмами, але не було інформації про поточний стан пацієнтів та ступінь їх травм.

Нагадаємо, що дніпрянин зніс собі голову на очах у дружини, будинок заплямований кров'ю: подробиці кошмару.

Як повідомляв Знай.uа, СБУ передала Нідерландам матеріали справи щодо MH17: що відомо зараз про криваву катастрофу.

Також портал Знай.uа писав, у США зробили важливу заяву про зброю для України: "Ми готові".