Колишя американська акторка, атепер дружина британського принца Гаррі Меган Маркл, яка вперто ігнорує рекомендації королівських радників, прислухається лише до повчань своєї матері Дорії Рэгленд.

Про це пишуть британські ЗМІ.

Так склалося, що після весілля, крім чоловіка, Дорія є єдиним довіреною особою. 62-річна американка теперстоїть практично за усіма рішеннями герцогині Сассекської.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Королівська пара

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Так, саме вона розпорядилася звільнити одну з трьох няньок, яку наймала герцогиня Сассекская для свого малюка Арчі. Меган радиться з мамою буквально у всім від побутових умов життя і відновлення фігури після пологів до найму персоналу. Незважаючи на удаваний спокій і стриманість, у афроамериканки Дории залізний характер, який успадкувала і її дочка. Так, принц Чарльз прозвав дружину свого молодшого сина за її вольову натуру Вольфрамом в честь самого тугоплавкого з металів.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Меган Маркл та принц Гаррі

Інструктор з йоги Дорія, яка постійно подорожує з Лос-Анджелеса в Віндзор і назад, а також щодня розмовляє з донькою по телефону, надає великий вплив на зятя, який, як пише Radar Online, знаходиться у неї "під каблуком" (як, втім, і у подружжя). Гаррі, який втратив в дитинстві власної матері принцеси Діани, вважає тещу виключно мудрою жінкою і захоплюється нею.

Меган Маркл з сином

"Нині Сассекські довіряють дуже і дуже небагатьом людям з своїх власних сімей. Для них обох Дорія — одна з лічених родичів, до яким вони можуть звернутися за радою. Тому вона має дуже важливе значення в їх життя і надає на неї колосальний вплив", - повідомляє джерело.

Нагадаємо, Меган Маркл зібралась з грудною дитиною в далеку мандрівку. Королева Єлизавета приструнила неслухняну невістку.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, чиї риси успадкував первісток Меган Маркл та принца Гаррі.

Також портал Знай.ua писав, що Меган Маркл і принц Гаррі таємно вивезли сина за кордон.