Депутат Держдуми РФ, колишній "прокурор" у анексованому Криму Наталія Поклонська розповіла, що уві сні до неї явився святитель Лука Кримський і зцілив її від хвороби. Відповідне відеозізнання з'явилося на YouTube-каналі пропутінського руху "Царський міст".

За словами Поклонської, у неї були ускладнень після операції, які вдалося усунути молитвою.

Наталія Поклонська
Наталія Поклонська

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Звичайно, будь-яка людина, мабуть, переживала, тому що це і біль, і страх. Незрозуміло, чим закінчиться хвороба. Так от, я одного разу, помолившись нашому святителю Луці перед сном, поклала поруч книгу з його зображенням і лягла спати, заснула. Уві сні мені приходить святитель Лука, наче наяву, сідає поруч на ліжко і каже: "Не бійся, це я, я прийшов, я тебе полікую". І він на рану, де була операція і сталося загноєння, наклав мені мазь. У мене відразу ж у сні пройшла ця біль. Я прокинулася, вмилася, і у мене все пройшло", — сказала Поклонська.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

Нагадаємо, збуджена Поклонська побачила масонів і видала новий перл.

Як повідомляв портал Знай.ua, Поклонська пустилася берега і намагалася спокусити Чубарова.

Також Знай.uа писав про те, загарбники Криму опустили Поклонську.