У місті Ферфілд, штат Коннектикут, США, в поліцію поскаржилися, що в місцевому громадському парку-заповіднику Грейс Річардсон діється недобре. А саме - оргія.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Поліцейські приїхали на виклик, що надійшов, і застали "задіяних в сексуальної активності" 6 пенсіонерів. Серед них Джойс Батлер, 85-річна жінка, та 5 чоловіків: 82-річний Річард Батлер, її чоловік, 62-річний Джон Линарц, 67-річний Деніел Доббінс, 75-летнмй Чарльз Ардіто, 62-річний Отто Вільямс.

Всіх учасників "груповушки" заарештували. Телеканал Fox передає, що всім пред'явили звинувачення за порушення громадського порядку і непристойну поведінку. Суду їм вже не уникнути.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Фотографії чотирьох чоловіків показала поліція, а подружню пару пенсіонерів не стали змушувати показувати свої обличчя.

Як з'ясувалося, одного учасника дійства раніше вже заарештовували за появу в громадському місці в оголеному вигляді, це був Даніел Доббінс. Він сказав тоді, що голим ходив за медичними показаннями.

Нагадаємо, раніше еротичний гороскоп на 23 серпня для всіх знаків Зодіаку: Скорпіонам доведеться змиритися, Близнюкам знадобиться шарфик.

Також Знай.uа писав, що вінничан засікли на ЛГБТ-параді в Чехії: "Набридло шифруватися".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що чоловік найкрасивішої жінки у світі зізнався, як відштовхнув її спочатку: "Вона була дуже напруженою".