22 серпня Євген Кисельов провів останній ефір на телеканалі "Прямий", у зв'язку з урізанням фінансування. Він заявив, що зібрався йти і хоче написати книгу. 23 серпня він вже знайшов нову роботу на "Радіо НВ".

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Валерій Калниш, головний редактор "Радіо НВ" повідомив, що нова програма Кисельова буде авторська, у форматі інтерв'ю. Виходити на екрани вона розпочне у новому сезоні.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Раніше Євген Кисельов вже вів програму на Радіо "НВ" і вона користувалася успіхом... Є багато цікавих співрозмовників, розговорити яких може людина з досвідом, яким, без сумніву, є Кисельов. Не виключаю, що з часом ми можемо розширити співпрацю і запустити не тільки інтерв'ю", - сказав Калниш.

Нагадаємо, раніше у прес-службі Медведчука прокоментували "медійні прояви" Кисильова.

Також Знай.uа писав, що в мережі розгорівся скандал через таємну бесіду з Путіним: "Ви ще з ним наплачетеся!".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Ізраїль завдав потужний удар по базі ХАМАС: Сектор Газу палає вже майже тиждень.