Стало відомо, що у Росії до Дня ВДВ на білбордах зображені українські десантники.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Так, користувач мережі Катерина Мальдон опублікувала фотографії плакатів з українськими військовими.

"Росія так сильно цінує і не кидає своїх, на білбордах використовує фото з українськими десантниками", - підписала Катерина.

Таким чином, на цих плакатах зображені військові у формі, на поясах у яких чудово видно Герб України.

Також варто відзначити, що в тексті на плакаті допущена ще й граматична помилка: "десантнАых військ".

До того ж, деякі користувачі дізналися на шевронах десантників 79-ю бригаду ВСУ.

Нагадаємо, що у Росії припинили роботу чотири моніторингові станції по встановленню рівня радіації після вибуху в Северодвінську 8 серпня.

Як повідомляв портал Знай.ua, 24 серпня, атомні субмарини ВМФ Російської Федерації здійснили пуск двох балістичних ракет. Також повідомляється, що пуски були досить вдалі".

Також портал Знай.ua писав, що радіація після вибуху реактивної установки на військовому полігоні під Северодвинским (Росія) завдала значної шкоди природі.