В Новосибірську, Росія, місцеві активісти влаштували узгоджений мітинг в підтримку Дня Незалежності України.

У мітингу брали участь громадяни України, які проживають в Новосибірську, і місцеві жителі в тому числі, як передає Сибір.Реалії.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Люди, що приймали участь у мітингу тримали в руках прапор України і плакати, на яких було написано: "Слава Україні", "Свободу Сенцову і Кольченко", "Влада, досить воювати".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як повідомив організатор пікету, мітинг не є партійним. Він загальногромадянський. Мітингувальники вимагають від російської влади припинити втручатися у справи іншої суверенної держави.

Нагадаємо, раніше кращий друг України виступив проти Путіна: Зеленський - на саміті G8.

Також Знай.uа писав, що Гиркин пояснив, за що Путін знищив Захарченко: "Упустив унікальний шанс".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що мова Зеленського перевели в цифри і порівняли з Порошенко: різниця очевидна.