Незвичайна історія кохання двох голубків в Індонезії отримала розголос. 27-річна дівчина Нураені вийшла заміж за 83-річного шамана Судирго з провінції Центральна Ява.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Так, пара познайомилася близько місяця тому. Нураені прибула до цілителя разом зі своїми батьків, искавшими у нього ради у зв'язку з депресією їх дочки. Нураэни, миттю излечившуюся від депресії, що вразила любов з першого погляду.

Індонезійка часто запрошувала його в гості. І в результаті вона сама зробив йому пропозицію, яке шаман прийняв, хоча зізнався, що спочатку не розраховував на романтичні відносини з-за 56-річної різниці у віці. Про це повідомляє Mothership.

Весілля зіграли в традиційному національному стилі. Для того, щоб одружитися їм потрібно було благословення сімей. Родичі дівчини погодилися на подив легко. А ось рідні Судирго, у якого є вже вісім онуків, не відразу зважилися схвалити цей союз. Діти шамана хотіли знати, чому молода жінка не вибрала собі в чоловіки когось більш підходящого за віком. Однак та зуміла їх переконати у щирості своїх почуттів, що Судирго — єдиний, призначений самою долею звужений і що її не цікавлять його слава і гроші.

Для Нураені це перший за рахунком шлюб. Для Судирго — четвертий.

Нагадаємо, що переможець "Х-Фактор" одружився на російській актрисі.

Як повідомляв портал Знай.ua, Міла Йовович зворушливо привітала чоловіка з 10-ю річницею.

Також портал Знай.ua писав, що зірка українських серіалів вийшла заміж за російського актора.