Минуло вже 22 роки з дня смерті леді Ді, а шанувальники і дослідники по всьому світу досі не можуть збагнути загадку тієї страшної автомобільної аварії. У мережі поширюється нова інформація щодо загибелі принцеси Діани.

Творці запису зібрали новий шокуючий матеріал - щоденникові нотатки леді Ді, її листи і свідчення свідків тієї аварії - і заявили, що, судячи з усього, смерть принцеси Уельської була далеко не випадковою. Виявляється, що це була ретельно спланована операція під керівництвом її екс-чоловіка.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Світу показали уривок тексту із щоденника леді Ді, який вона нібито записала незадовго до смерті.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Мій чоловік планує влаштувати ДТП з моєю машиною. Зробити так, щоб відмовили гальма або щоб я отримала серйозну травму голови. Тоді він може спокійно одружитися на Тигги - няні принців Вільяма і Гаррі. Камілла - не що інше, як приманка, тому Чарльз просто використовує всіх нас", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у мережі показали знімки скандального літака Меган Маркл і принца Гаррі: небачена розкіш.

Як повідомляв портал Знай.ua, Кейт Міддлтон і принц Вільям показали світу королівську скромність: "Не очікував побачити...".

Також Знай.ua писав про те, що Меган Маркл і принца Гаррі викрили у лицемірстві, ненавидить весь світ: "застрелені еко-борці".