Племінниця принцеси Діани 28-річна Кітті Спенсер закрутила роман з 60-річним бізнесменом Майклом Льюїсом. Пара разом з'явилася на публіці та не приховувала почуттів.

Пару сфотографували прямо під час поцілунку на вулиці французького курорту Сен-Тропе.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За інформацією закордонних ЗМІ, попри 32-річну різницю у віці, обидва дуже щасливі. Друзі Кітті стверджують, що скоро пара оголосить про свої заручини.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Варто відзначити, що нещодавно папараці сфотографували пару і на пальці племінниці принцеси Діани красувалася обручка з величезним діамантом. Щоправда, прикраса була на правій руці — в той час, як кільце в знак заручин зазвичай носять на лівій.

Додамо, що Чарльз Спенсер - батько Кітті, молодший за майбутнього зятя на п’ять років. Взагалі Спенсер подобаються чоловіки старшого віку. Попередній кавалер дівчини був на 20 років старшим за неї. Чутки про роман племінниці Кітті Спенсер з мільйонером ходили ще в серпні минулого року. Однак тоді жодного підтвердження вони не отримали.

Зазначимо, що раніше леді Спенсер протягом чотирьох років полягала в стосунках з магнатом з торгівлі нерухомості Нікколо Барраттьері ді Сан-П'єтро, якому нині 42 роки. Він покинув її у 2017 році, захопившись 53-річною актрисою і моделлю Елізабет Херлі.

Нагадаємо, у мережі показали знімки скандального літака Меган Маркл і принца Гаррі: небачена розкіш.

Як повідомляв портал Знай.ua, Кейт Міддлтон і принц Вільям показали світу королівську скромність: "Не очікував побачити...".

Також Знай.ua писав про те, що Меган Маркл і принца Гаррі викрили у лицемірстві, ненавидить весь світ: "застрелені еко-борці".