Сьогодні своє 65-ліття святкує керманич Білорусі Олександр Лукашенко. Білоруський лідер знаний не лише своєю диктаторською політикою, а й жартівливим характером – він є справжнім майстром слова.

Багато його висловів вже стали крилатими і його активно цитують.

“Я свою державу за цивілізованим світом не поведу”, “ Треба ще раз встрахнуть народ і повернути обличчям до себе.”, “ Ми цю проблему вирішили у вузькому колі обмежених людей.”, “ Наша диктатура нікому не заважає жити і розвиватися.”, “ Пора вжити заходів і накласти вето на табу.”, “ У мене руки чисті, і на них немає ніяких наручників.” та ін..

Інтернет-видання Hyser Media повідомляє, що недавно між главами України та Білорусі відбулась телефонна розмова, Зеленський та Лукашенку провели важливу і змістовну бесіду. Та прокоментувати відносини з Україною, президент Білорусі вирішив лише зараз. І загалом, білоруський президент не заперечує, що відносини між країнами непогані.

Олександру Лукашенко - 65

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також Лукашенко поділився деякими деталями телефонної розмови з Володимиром Зеленським.

Зі слів керманича Білорусі, виявилося, що Зеленський телефонував, щоб попросити у Мінська про допомогу. І хоча відносини між державами добрі, поки невідомо, чи буде надаватися підтримка з їхнього боку, про це повідомила прес-служба Президента Білорусі.

Наразі достеменно відомо те, що в білорусько-російських відносини як і раніше залишається цілий "комплекс питань і проблем". А це, відповідно, може зіграти “на руку” Україні.

У свою чергу Володимир Зеленський висловив подяку президенту Білорусі за організацію ефективної переговорного майданчика в Мінську, яка необхідна для обговорення ситуації на Донбасі.

Нагадаємо, раніше Зеленський провів телефонну розмову з Ангелою Меркель.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зустріч Трампа із Зеленським під загрозою зриву.

Також "Знай.ua" писав, що Коломойський зробив заяву про можливий розпуск Ради.