Прісноводне озеро Мічиган — найбільше озеро США і належить до групи Великих озер. Саме в ньому спостережливі мешканці помітили монстра.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Глибина озера досягає 281 метра, а довжина майже 500 км. В історії ще не було випадків, щоб в ньому помічали чудовиськ.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

При цьому практично у всіх великих озерах США і світу жителі помічали загадкових істот і навіть монстрів. У водоймі помітили велике і чорне істота.

Фотографія тут же викликала чимало суперечок. На розмитому знімку непросто визначити, що саме там розташоване. Одні переконані, що це безумовно монстр, інші ж вважають, що це просто змія великих розмірів, а треті і зовсім скептично відзначають, що це лише грудку водоростей.

Мешканці, які побачили там монстра, стверджують, що на кадрі можна розглянути чорний хвіст і те, як чудовисько намагається подолати хвилі.

Нагадаємо, у Чорнобильській зоні виявили жахливих монстрів, підкрадеться і не помітиш.

Як повідомляв Знай. ua, чудовиська тероризують Азовське море.

Також Знай. ua писав, що доісторичний монстр прибився до Криму, Нібіру більше ніхто не боїться.