Стало відомо, що у Російської Федерації літак А-320 авіакомпанії "Сибір", що летів із Владивостока, здійснив екстрену посадку в штатному режимі у Південно-Сахалінську. За медичною допомогою ніхто не звертався. Про це повідомляє Politeka.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

За попередніми даними, під час польоту з ладу вийшло радіонавігаційне устаткування. На борту перебували 149 осіб, у тому числі шість членів екіпажу.

Командир повітряного судна повідомив, що робота радіонавігаційного обладнання повністю була відновлена.

На даний момент вже йде перевірка і встановлюються всі деталі події.

Нагадаємо, що з Москви в напрямку Києва рухається приватний борт Falcon 7x. Сяде він в українській столиці чи ні, поки незрозуміло.

Як повідомляв портал Знай.ua, в аеропорту "Київ" помітили два військових літаки з гербом України на борту.

Також портал Знай.ua писав, що китайський винищувач J-20 пройде процедуру модифікації і стане першим розробленим в Китаї повноцінним літаком для роботи з авіаносцями.