Тульский старець схиархімандрит Христофор зробив страшне пророцтво про Третю світову війну. Про це повідомляє Politeka.

Третя світова війна неминуче почнеться. В ході зіткнень загинуть Москва і Санкт-Петербург. Росія "потоне" в цій війні і понесе багато людських жертв. Війна, за словами старця, охопить всю Росію і врятуються лише одиниці.

"Ось як Содом і Гоморра загинули за розпусту, ось і нас спалить Господь вогнем, цей світ спалить. Такі великі міста, як Москва, Пітер, загинуть", – цитують пророцтво тульського священика.

Також старець не виключав, що Третя світова війна буде розвиватися дуже стрімко. У результаті використання ракет загине велика кількість людей.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще
"Після війни так мало залишиться людей на землі, так мало, що центром війни буде Росія", – зазначав старець.

Крім того, в результаті бойових дій буде сильно забруднена грунт, і навіть тим, хто зможуть вижити в пекельній м'ясорубці, загрожують важкі хвороби і мутації.

"Війна буде дуже швидка, ракетна, та така, що все буде отруєно. На кілька метрів у землю все буде отруєно. І тим, хто залишиться живий, буде дуже важко", – резюмував старець

Нагадаємо, дата кінця світу весь час була перед очима, Земля стане справжнім пеклом.

Як повідомляв Знай.ua, пророцтва легендарного Аристилла збуваються одне за іншим.

Також Знай.ua писав, що в проклятій зоні пішов зворотний відлік Апокаліпсису, постраждають мільйони.